Nieuws

Nieuw leven

Op 18 november 2019 werden deze schattige cavia’s geboren.

Basje is geboren

Basje het lammetje doet het goed. Hij werd geboren op 1 november 2019. De mama heeft te weinig melk dus vier keer per dag een flesje geven. Basje vindt het heerlijk!

Bok op bezoek in Westdorp

Deze mooie bok vertoeft al enkele dagen in onze wei. We kijken al uit naar de lente.

Nieuw speelparadijs

Onze vorige geitenplank was dringend aan vervanging toe. We bouwden dit speelparadijs voor onze geitjes. Zie ze genieten!

Zes pony’s

Op woensdag 5 juni 2019 werd dit kleine veulentje geboren. Eén maandje was het naamloos. Alle kids konden een naam kiezen. Er was één voorwaarde: de beginletter moest een ‘N’ zijn. Na één maand werd er een naam getrokken en het werd Nutella!

Welkom ‘Pluisje’ in Westdorp

Vandaag 5 mei 2019 verwelkomen we ‘Pluisje’.

Hoe fijn deze morgen dit te zien

Een weekje oud!

Twee nieuwe speelkameraadjes!

Geweldig nieuws! Op 7 maart 2019 werden twee geitjes geboren. Linde heeft er twee speelkameraadjes bij. Komen jullie ook kennismaken?

Winter in Westdorp

23 januari 2019
Een dik sneeuwtapijt over Westdorp. Amai, wat is het hier stil.

Liesje amuseert zich in het sneeuwtapijt.

Hollandse kwakertjes

Fijn nieuws, er zijn vier nieuwe bewoners in Westdorp.

Marieke geboren

Groot nieuws: op 11 juli 2018 is Eefje mama geworden. Ze is bevallen van een merrietje. Het is haar tweede veulentje. Twee jaar geleden werd Tony geboren.

Voor pony’s moet je het veulen een naam geven die start met een letter die werd vastgelegd. Voor pony’s die geboren zijn in 2018 moet hun naam starten met de letter ‘M’. Wij kozen voor Marieke.