Wie zijn wij

Ik ben Bieke Grymonpon. Tv-kijken is niets voor mij. Met mijn handen bezig zijn, daar word ik vrolijk van. Met veel enthousiasme en plezier zette ik me in voor de Grabbelpas. Via de gezinsbond behaalde ik mijn diploma van monitor in de jeugdwerking. Ondertussen geef ik al meer dan zes jaar les aan leerlingen in het buitengewoon onderwijs. Ik vind het boeiend om creatief met de leerlingen op stap te gaan en samen tot mooie resultaten te komen.

Ik ben Lieven Villays. Ik kan mij niet herinneren dat er een periode in mijn leven was waarbij ik niet tussen de dieren vertoefde. Cavia’s, konijntjes, vogels, eenden, ganzen, geiten, schapen, pony’s… Ik verzorgde ze allemaal met evenveel plezier.
Professioneel ben ik werkzaam in het buitengewoon onderwijs. Werken met leerlingen met bijzondere zorgvragen blijft mij boeien. Meer dan eens stelde ik vast dat er vaak heel snel een klik ontstaat tussen hen en onze dieren.

Ondertussen wonen we, samen met onze dochter Linde en ons zoontje Lucas, al een paar jaar in het schilderachtige Tiegem. Af en toe gaan we wandelen met onze pony’s. Kinderen komen tot aan de straat naar de pony’s kijken, auto’s met op de achterbank kindjes vertragen. Vrienden en collega’s komen met hun kinderen op bezoek met de stille hoop eens met de pony’s te gaan wandelen.

Van hieruit groeide stap na stap het idee te starten met de ‘Westdorp Kinderfeestjes’.